TUZLU KURU PASTA (TUZLU KURABİYE)
MALZEMELER
1 ÇAY BARDAĞI ÇİÇEK YAĞI
1 YUMURTA SARISI
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 TATLI ŞEKER
1 PAKET KABARTMA TOZU
YARIM PAKETTEN BİRAZ FAZLA(125 GR.) MARGARİN
ALABİLDİĞİ KADAR UN (KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA ŞEKİL VERMEYE HAZIR HALE GELENE KADAR UN İLAVESİ YANİ)
ÜZERİ İÇİN YUMURTA SARISI
TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRARAK HAMURU KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA OLANA DEK YOĞURUN,HAMURA ARZUYA GÖRE ŞEKİLLER VERİP YAĞLI KAĞIT SERİLMİŞ YADA YAĞLANIP UNLANMIŞ (YAPIŞMAMASI İÇİN) TEPSİYE DİZ VE ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜREREK ÇÖREK OTU VE SUSAM İLE SÜSLEYİN.ÖNCEDEN ISITILMIŞ 170-180 DERECELİ FIRINDA ÜZERLERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN SÜREKLİ KONTROLDE TUTUN PİŞİRME ÖNEMLİ ÇÜNKÜ.